Personalizirane skodelice

Idealno za otroke, mamo, partnerko ali babico

Pri pixyline nam družina pomeni vse. Z našo igrivostjo in kreativnostjo vedno znova presenečamo naše člane, da iz njih privabljamo srečne trenutke, veselje in nasmehe, ki trajajo.

Če iščeš unikatno darilo in presenečenje za svoje najdražje, pomisli na srečo s personalizirano skodelico. Najboljši občutek je, ko izbereš svojo posebno skodelico in uživaš ob svojem najljubšem napitku. Skodelico uporabi za pitje kakava, čaja ali kave. Lahko pa jo uporabiš kot lonček za svinčnike in popestriš svojo sobo ali pisarno. V pixyline nam idej ne manjka.

Na voljo imaš ljubke personalizirane skodelice z imenom, sliko, motivom, barvami in igrivimi karakterji iz mavričnega kotička. Če ste kreativni, pa ustvarite svoj izdelek v klubu Pogumni junak. Po vaših željah naredimo čisto unikatno skodelico. Personalizirana skodelica je darilo z globljim pomenom in svojo zgodbo.

Na keramične skodelice dodamo najkvalitetnejši tisk in vam zagotavljamo, da je vsaka skodelica po 3.000 pranjih v pomivalnem stroju še vedno kot nova. Prostornina skodelice je 330 ml. Idealna velikost za ponedeljkovo kavo (mi že vemo).

Preseneti svoje najdražje z darilom, ki izraža tvojo ljubezen in pozornost. Skodelice so super izbira za rojstne dneve, obletnice, praznike in ostale posebne dogodke v življenju. Sedaj je tvoja priložnost, da pričaraš navdušenje in nasmehe na obraz ljubljenih oseb.

Košarica