Mnenja

Kaj pravijo

5.0
5/5
Ocenile naše mamice
5/5
“Draga mami, hvala ker nam zaupaš in ustvarjaš zakladnico trenutkov, ki bo še dolgo skrbela za lepši vsakdanjik.”
pixyline
5/5
“Moja šalica je v uporabi ter pomivalcu praktično vsak dan in vse kar lahko rečem je, da je kot nova! Tole zagotovo ne bo moj edini pixyline izdelek.”
Anja Žabčić
5/5
“Doma imamo dve čudoviti pixyline skodelici. Zagotovo to ni zadnji izdelek, ki ga bom od vas naročila, saj sem zelo zadovoljna z vašimi izdelki, nad lepimi dizajni in predvsem nad kvaliteto.”
Ines Drame
5/5
“Augue sed enim imperdiet malesuada quam condimentum enim ut morbi lectus mauris eget odio placerat lorem donec donec purus, eget ornare eu, nisi justo tincidunt orci enim non id fringilla.”
Amber Odinson
5/5
“Vaše skodelice nam polepšajo vsak dan, ko iz njih zadiši po jutranji kavi ali po svežem čaju. TOP izdelki, čudovita poslikava in vrhunska kvaliteta.”
Jasmina Starčević
Lorena-Bezek
5/5
“Valentina, hvala ti za ves tvoj čas in trud, ki si nam ga namenila, da so za najino poroko nastala prečudovita vabila in ostale tiskovine. Vse je bilo profesionalno in prečudovito, midva pa bolj zadovoljna ne bi mogla biti. Vidi se, da svoje delo obožuješ in želiva ti neskončno zadovoljnih strank! Še enkrat hvala, da si si vzela čas za naju ter prisluhnila vsem našim željam.”
Lorena Bezek
Spoznaj prisrčnega

Dinota

zdravo

Jaz sem Pixy

Radovedna navihanka velikega srca.

25% OFF
nekaj zate

Mami

Na drugi strani mavrice te čaka kupon

Prihrani 10 %

Prijavi se na novičke in prihrani 10 % pri tvojem prvem nakupu.

.
Košarica